Breaking the Bank online kijken / downloaden: Kelsey Grammer speelt Charles Bunbury, de bureaucratische voorzitter van Londens historische, maar noodlijdende bank Tuftons, die was opgericht door de familie van zijn vrouw Penelope. Er is maar één probleem: hij weet niets van bankieren... Wanneer meedogenloze Amerikaanse en Japanse beleggingsmaatschappijen om hen heen beginnen te cirkelen, zet Charles alles in op een riskante investering, maar hij verliest uiteindelijk al het geld en wordt oneervol ontslagen. Charles gaat op straat leven en vormt er een ongewoon bondgenootschap om zijn bank en zijn vrouw te heroveren. - Breaking the Bank
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Breaking the Bank
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Breaking the Bank

Kelsey Grammer speelt Charles Bunbury, de bureaucratische voorzitter van Londens historische, maar noodlijdende bank Tuftons, die was opgericht door de familie van zijn vrouw Penelope. Er is maar één probleem: hij weet niets van bankieren... Wanneer meedogenloze Amerikaanse en Japanse beleggingsmaatschappijen om hen heen beginnen te cirkelen, zet Charles alles in op een riskante investering, maar hij verliest uiteindelijk al het geld en wordt oneervol ontslagen. Charles gaat op straat leven en vormt er een ongewoon bondgenootschap om zijn bank en zijn vrouw te heroveren.
Waardering:
Acteurs: Kelsey Grammer, John Michael Higgins, Tamsin Greig
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!