The Story of God - Deel 2 online kijken / downloaden: Deel 2/2 Wie is God? Waar komen wij vandaan? Waarom is er kwaad in de wereld? Wat gebeurt er als we sterven? Het zijn vragen die iedereen op aarde zich wel eens heeft gesteld. En waarschijnlijk zijn de antwoorden voor iedereen anders. In deze indrukwekkende serie van National Geographic Channel en Revelation Entertainment neemt acteur Morgan Freeman ons mee op een reis rond de wereld. The Story of God is een fascinerende verkenning van allerlei culturen en religies; een unieke zoektocht naar de zin van het leven, naar God en naar antwoord op al die grote levensvragen die ons bezighouden. - The Story of God - Deel 2
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Story of God - Deel 2
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Story of God - Deel 2

Deel 2/2 Wie is God? Waar komen wij vandaan? Waarom is er kwaad in de wereld? Wat gebeurt er als we sterven? Het zijn vragen die iedereen op aarde zich wel eens heeft gesteld. En waarschijnlijk zijn de antwoorden voor iedereen anders. In deze indrukwekkende serie van National Geographic Channel en Revelation Entertainment neemt acteur Morgan Freeman ons mee op een reis rond de wereld. The Story of God is een fascinerende verkenning van allerlei culturen en religies; een unieke zoektocht naar de zin van het leven, naar God en naar antwoord op al die grote levensvragen die ons bezighouden.
Waardering:
Acteurs: Morgan Freeman, Jodi Magness, Robert Thurman
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!