The 5th Wave (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Aarde is er bijzonder slecht aan toe nadat aliens tot vier keer toe de aanval hebben geopend. Inmiddels leeft...
The 5th Wave

The 5th Wave

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 48 min

De Aarde is er bijzonder slecht aan toe nadat aliens tot vier keer toe de aanval hebben geopend. Inmiddels leeft iedereen in angst en niemand vertrouwt elkaar meer. De 16-jarige Cassie is op de vlucht, op zoek naar haar jongere broer. Ze bereidt zich voor op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde aanvalsgolf, maar stuit dan ineens op een jongeman die wel eens haar laatste redding zou kunnen zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The 5th Wave aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
De aarde wordt aangevallen door aliens. Hiervoor gebruiken ze natuurlijke elementen en elke aanval noemt men een wave. 4 waves zijn reeds gepasseerd en Cassie en Sam staan er alleen voor. Wanneer Sam en Cassie gescheiden worden, zal Cassie er alles aan doen om Sam terug te vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze Evan die een belangrijke rol zal gaan spelen. Toch een beetje zwak scenario en zonder veel spanning uitgewerkt. De personages blijven ook oppervlakkig en de film laat je niet met een gevoel achter dat het verhaal verteld is. Geen overtuigende film.
loading