A.I. Artificial Intelligence (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In dit intelligente, aangrijpende meesterwerk schetst Steven Spielberg,op aangeven van de...
A.I. Artificial Intelligence

A.I. Artificial Intelligence

Drama 6.55
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2001 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 20 minuten

In dit intelligente, aangrijpende meesterwerk schetst Steven Spielberg,op aangeven van de legendarische Stanley Kubrick, een toekomstige wereld waarvan de leefbare oppervlakte door het broeikaseffect fel is afgenomen. De wetenschap heeft echter een duizelingwekkend hoge vlucht genomen en gesofisticeerde robots - Mechas - helpen de mensen in alle aspecten van hun leven. Maar David, een prototype kindrobot dat geprogrammeerd is om onvoorwaardelijke liefde te geven, wordt door z'n menselijke familie 'gedumpt'.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
A.I. Artificial Intelligence

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.55/10.0
6
Gerard
19-09-2016
Een lange film die toch wel redelijk gedateerd is. Het verhaal is op zich wel leuk verzonnen zeker nu je weet welke ontwikkelingen er sindsdien al zijn. In het begin was ik erg benieuwd hoe het af zou lopen maar naarmate het steeds gekker en onwerkelijker en langer werd haakte mijn interesse af. Ondanks een 6 toch leuk om een oude film van Spielberg te zien maar niet echt een aanrader.
loading