Prejudice (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. PRÉJUDICE is een psychologisch familiedrama over ontkenning en paranoia, opstand en valse voorwendselen: hoe ver is een...
Prejudice

Prejudice

Drama
Taal: Frans Jaar: 2015 Duur: 1 u 43 min

PRÉJUDICE is een psychologisch familiedrama over ontkenning en paranoia, opstand en valse voorwendselen: hoe ver is een familie bereid te gaan om zichzelf in evenwicht te houden? De 32-jarige Cédric woont nog bij zijn ouders en baart hen al jarenlang zorgen. Tijdens een familiediner komt hij erachter dat zijn zus in verwachting is. Terwijl het nieuws door de hele familie met oprechte blijheid wordt onthaald, vindt Cédric het maar vreemd, en voelt hij eerder een zekere wrok die ontaardt in woede. Het veroorzaakt verhitte discussies en haalt wederzijds onbegrip naar boven dat al jarenlang parten speelt binnen de familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prejudice aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading