Belgica (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Broers Frank en Jo runnen samen café Belgica. En dat gaat ze goed af, want wat begon als een simpele bruine kroeg is...
Belgica

Belgica

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 2 u 2 min

Broers Frank en Jo runnen samen café Belgica. En dat gaat ze goed af, want wat begon als een simpele bruine kroeg is opeens dé hotspot van het nachtleven. Een zelfverklaard oord van verderf, waar de rock-'n-roll van de bezwete muren spat. The sky lijkt the limit, maar naarmate het succes toeneemt, groeien de broers steeds verder uit elkaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Belgica aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Ga hier maar even voor zitten en zie alle kroeg en disco scenes voor je die je ooit gezien hebt en waarvan je de gemaaktheid af zag druipen. Je staat verbaasd. Deze cameramensen en regisseur reiken naar een niveau wat ik nooit eerder gezien heb. Je zit in die kroeg en je staat op die dansvloer en je voelt de rauwheid en de ellende door je scherm heen.Je moet wel van acteren houden en geen soapliefhebber zijn. Hier kunnen Nederlandse acteurs een dikke punt aan zuigen! Wel de ondertiteling aanlaten, dit is Belgisch zoals ik het niet eerder hoorde. Je verstaat nog niet de helft. Zien die film!
loading