The Confirmation online kijken / downloaden: De achtjarige Anthony moet een weekend met zijn aan alcohol verslaafde vader Walt doorbrengen omdat zijn moeder met haar nieuwe echtgenoot een weekend naar een katholiek kuuroord gaat. Hun eerste dag samen vormt een aaneenschakeling van onfortuinlijke gebeurtenissen: Walts auto begeeft het, zijn huisbaas sluit hem buiten, en iemand steelt zijn gereedschapskist, die Walt net nodig had voor zijn werk. Walts toekomst is onzeker, maar met zijn zoon aan zijn zij gaat hij op zoek naar zijn gereedschapskist en ontdekt hij iets anders: oprecht contact met Anthony. - The Confirmation
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Confirmation
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Confirmation

De achtjarige Anthony moet een weekend met zijn aan alcohol verslaafde vader Walt doorbrengen omdat zijn moeder met haar nieuwe echtgenoot een weekend naar een katholiek kuuroord gaat. Hun eerste dag samen vormt een aaneenschakeling van onfortuinlijke gebeurtenissen: Walts auto begeeft het, zijn huisbaas sluit hem buiten, en iemand steelt zijn gereedschapskist, die Walt net nodig had voor zijn werk. Walts toekomst is onzeker, maar met zijn zoon aan zijn zij gaat hij op zoek naar zijn gereedschapskist en ontdekt hij iets anders: oprecht contact met Anthony.
Waardering:
Acteurs: Clive Owen, Maria Bello, Jaeden Lieberher
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!