Broer online kijken / downloaden: Mark Lebeer krijgt onverwachts een uitnodiging van de knappe, steenrijke Ierse Grace om hun oude liefdesaffaire van twintig jaar geleden nieuw leven in te blazen. Het bericht is echter niet voor hem bedoeld, maar voor zijn overleden broer Michel die destijds het ouderlijk hotel failliet heeft laten gaan en daarna vertrokken is met Mark's vrouw. Mark besluit zich uit te geven voor zijn broer en zo de vroegere familiale 'rekeningen' te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland aankomen, blijkt echter dat Grace ook haar eigen, duistere agenda heeft? - Broer
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Broer

Mark Lebeer krijgt onverwachts een uitnodiging van de knappe, steenrijke Ierse Grace om hun oude liefdesaffaire van twintig jaar geleden nieuw leven in te blazen. Het bericht is echter niet voor hem bedoeld, maar voor zijn overleden broer Michel die destijds het ouderlijk hotel failliet heeft laten gaan en daarna vertrokken is met Mark's vrouw. Mark besluit zich uit te geven voor zijn broer en zo de vroegere familiale 'rekeningen' te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland aankomen, blijkt echter dat Grace ook haar eigen, duistere agenda heeft?
Waardering:
Acteurs: Titus De Voogdt, Koen De Bouw, Koen De Graeve
Categorie: Drama

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!