Wild Horses online kijken / downloaden: Texas Ranger Samantha Payne heropent een vijftien jaar oude vermissingszaak wanneer ze aanwijzingen vindt die de dood van een jongen linkt aan de rijke familieman Scott Briggs. Samantha wil koste wat het kost de waarheid achterhalen, al brengt ze daar haar eigen leven mee in gevaar. Wanneer Scott Briggs' zijn vervreemde zoon Ben onverwacht terugkeert, moet Briggs een manier vinden om de politie het zwijgen op te leggen, of moet hij de geheime relatie aanvaarden die Ben had met de jongen die hij al die jaren geleden probeerde te doden. - Wild Horses
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Wild Horses
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Wild Horses

Texas Ranger Samantha Payne heropent een vijftien jaar oude vermissingszaak wanneer ze aanwijzingen vindt die de dood van een jongen linkt aan de rijke familieman Scott Briggs. Samantha wil koste wat het kost de waarheid achterhalen, al brengt ze daar haar eigen leven mee in gevaar. Wanneer Scott Briggs' zijn vervreemde zoon Ben onverwacht terugkeert, moet Briggs een manier vinden om de politie het zwijgen op te leggen, of moet hij de geheime relatie aanvaarden die Ben had met de jongen die hij al die jaren geleden probeerde te doden.
Waardering:
Acteurs: James Franco, Robert Duvall, Lucia Duvall
Categorie: Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!