By the Sea online kijken / downloaden: By the Sea volgt de Amerikaanse schrijver Roland en zijn vrouw, Vanessa, die verblijven in een rustig en pittoresk resort aan de kust in Frankrijk in 1970, midden in een huwelijkscrisis. Wanneer ze tijdens hun vakantie in contact komen met het pasgetrouwde stel Lea en François, en dorpsbewoners Michel en Patrice, worden Roland en Vanessa geconfronteerd met hun eigen onopgeloste problemen. By the Sea is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Angelina Jolie Pitt. - By the Sea
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
By the Sea
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

By the Sea

By the Sea volgt de Amerikaanse schrijver Roland en zijn vrouw, Vanessa, die verblijven in een rustig en pittoresk resort aan de kust in Frankrijk in 1970, midden in een huwelijkscrisis. Wanneer ze tijdens hun vakantie in contact komen met het pasgetrouwde stel Lea en François, en dorpsbewoners Michel en Patrice, worden Roland en Vanessa geconfronteerd met hun eigen onopgeloste problemen. By the Sea is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Angelina Jolie Pitt.
Waardering:
Acteurs: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!