The Boy (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Amerikaanse Greta neemt een baan aan als nanny in een Engels landhuis om op de achtjarige Brahms te letten. Al snel...
The Boy

The Boy

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 33 min

De Amerikaanse Greta neemt een baan aan als nanny in een Engels landhuis om op de achtjarige Brahms te letten. Al snel ontdekt ze dat Brahms helemaal geen jongetje is, maar een levensechte porseleinen pop. Bij het vertrek van de 'ouders' krijgt ze een strikte lijst met regels voor de opvoeding van Brahms. Maar wanneer Greta deze regels begint te verwaarlozen, lijken er steeds meer vreemde dingen in het huis te gebeuren. Beetje bij beetje raakt Greta ervan overtuigd dat Brahms misschien toch geen gewone pop is...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Boy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Heel aparte en ijzersterke film. Zeker ook bij vlagen spannend en het acteerwerk is goed. Mooi gefilmd ook trouwens. De sfeer die de film oproept is er eentje van onbehagen. Bij ons geen poppen meer in huis! De verrassing van de afgelopen tijd waarderen wij dan ook met een vette acht. Ook zeker een aanrader!

Reviews

Rob
Meer dan prima horrorfilm die lekker ouderwets aanvoelt. Het acteerwerk is prima en het verhaal verloopt niet volgens het zo uitgekauwde stramien van de afgelopen jaren. Ik ben meer dan aangenaam verrast door deze film.
loading