MI-5 Spooks: The Greater Good (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de charismatische terrorist Adam Qasim tijdens een routine overdracht ontsnapt uit de...
MI-5 Spooks: The Greater Good

MI-5 Spooks: The Greater Good

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 40 min

Wanneer de charismatische terrorist Adam Qasim tijdens een routine overdracht ontsnapt uit de gevangenis van veiligheidsdienst MI5 krijgt het hoofd van beveiliging, de legendarische Harry Pearce, de schuld. Nu MI5 op zijn knieën ligt door het debacle lijkt de ten schande gemaakte nieuweling Will Holloway de enige persoon die het mysterie op kan lossen en een terroristische aanslag op Londen kan voorkomen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om MI-5 Spooks: The Greater Good aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
MI-5 gaat natuurlijk over geheimagenten die de wereld redden. Doet me denken aan Ethan Hawk en dat bekende deuntje als iets onmogelijks aan de orde kwam. Maar deze film is heel anders, veel realistischer. Geen grote stunts, geen durfal, maar de terroristische dreiging wordt heel goed weergegeven. Dat de waarde van een mensenleven voor terroristen nihil is, dat komt van personen in een jasje waar je het niet van gedacht had. Allemaal heel goed weergegeven. Kortom een film waar heel goed over is nagedacht en boeit tot het einde.

Reviews

Marc
Goede, realistische actiefilm over de huidige terreurbedreiging. Zeer goed verfilmd is het gegeven dat de grootste dreiging niet altijd de godsdienstwaanzinnige met een bom op zijn buik is.
Daarnaast is het belangenspel van de veiligheidsdiensten onder de nieuwe terreurwetgeving misschien wel pijnlijk waarheidsgetrouw weergegeven.
De personages zijn goed gecast en dat maakt de film des te geloofwaardiger.
loading