The Hateful Eight (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Hateful Eight vertelt het verhaal van zeven gevaarlijke premiejagers en hun gevangene ten tijden van de...
The Hateful Eight

The Hateful Eight

Actie Drama Western
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 41 min

The Hateful Eight vertelt het verhaal van zeven gevaarlijke premiejagers en hun gevangene ten tijden van de Burgeroorlog in het winterse Wyoming. Door een sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, met alle gevolgen van dien? The Hateful Eight is de spectaculaire achtste film van Hollywoodlegende Quentin Tarantino, die met onder meer Django Unchained en Inglourious Bastards grote successen boekte.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Hateful Eight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Marc
We moesten er even op wachten, maar de nieuwe Quetin Tarantino is een waardige opvolger van zijn laatste film. Dat hij liefde heeft voor de oude western wisten we al maar dat hij dat met dit meesterwerk zou laten blijken is toch een verassing. Prachtige beelden, super gedetailleerde shots maar ook grootse outdoors opnames.
Geweldige personages, gewelddadige scenes en grove dialogen. Een echte Tarantino dus.
Topfilm.

Reviews

Geert
Een echte Tarantino film, met een top cast, alweer.
Prachtige muziek (morricone) en schitterende scenery, maar ook de lange, soms overdreven lange dialogen :-). 2 premie jagers die een vrouw begeleiden naar haar proces komen in een sneeuwstorm terecht en zijn genoodzaakt de storm uit te zitten in een saloon/hotel/stopplaats. Daar zitten echter al een paar snuiters en vanaf de eerste minuut voel je de spanning. Wie is wie en waarom is men op die plaats, dat is het raadsel. Eens het eerste schot is gelost zit je op de rollercoaster.
Stefan
Deze film heeft alles wat je van een Q.Tarantino film kan verwachten: harde actie, verrassende wendingen, een gek verhaal en een onverwacht einde. Dat gecombineerd met geweldig acteerwerk maakt dit weer een heerlijke Tarantino film!
En sowieso: een film met Samuel L. Jackson is altijd een topper! Ik geef een 9!
loading