The Adderall Diaries online kijken / downloaden: Stephen Elliott was ooit een succesvol schrijver. Hij raakt echter geobsedeerd door een moordzaak waarbij een zakenman zijn vrouw op brute wijze om het leven brengt. Wanneer Elliott de zaak begint te onderzoeken, wordt hij achtervolgd door zijn eigen wrede kindertijd. Wanneer Elliotts vervreemde vader op mysterieuze wijze weer verschijnt en beweert dat de vreselijke herinneringen van zijn zoon verzonnen zijn, begint voor hem een aangrijpende zoektocht met zijn vriendin Lana om feiten van fctie te onderscheiden. Die zoektocht loopt echter al snel uit de hand. - The Adderall Diaries
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Adderall Diaries
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Adderall Diaries

Stephen Elliott was ooit een succesvol schrijver. Hij raakt echter geobsedeerd door een moordzaak waarbij een zakenman zijn vrouw op brute wijze om het leven brengt. Wanneer Elliott de zaak begint te onderzoeken, wordt hij achtervolgd door zijn eigen wrede kindertijd. Wanneer Elliotts vervreemde vader op mysterieuze wijze weer verschijnt en beweert dat de vreselijke herinneringen van zijn zoon verzonnen zijn, begint voor hem een aangrijpende zoektocht met zijn vriendin Lana om feiten van fctie te onderscheiden. Die zoektocht loopt echter al snel uit de hand.
Waardering:
Acteurs: James Franco, Ed Harris, Christian Slater
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!