Carol (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. New York, begin jaren '50. Therese Belivet werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven...
Carol

Carol

Drama Romantiek Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 53 min

New York, begin jaren '50. Therese Belivet werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven als ze Carol Aird ontmoet, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk. De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Carol aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michaela
A classic! This role is obviously just perfectly acted by Cate Blanchett, since she is the producer of the movie. If you like movies in an old style setting with a modern subject (homosexuality)that gives it a great twist, acted by a strong character such as Blanchett, than you will enjoy this movie. It is quiet long and a real drama, so get comfortable and enjoy the settings and romance. Loved it.

Reviews

Gerrit
prachtige film in de context van de jaren vijftig de ontwikkeling van lesbisch bewustzijn schetst en de durf om daar voor te kiezen.
Gerard
Mooie en puur geacteerde film die zich afspeelt in de jaren 50. Tijdsbeeld is goed neergezet met de daarbij behorende complexiteit van homoseksualiteit in de samenleving van toen. Sfeer en emotie is erg voelbaar. Prachtige muziek. Deze film is wel traag dus je moet daarvoor wel in de stemming zijn. Een romantisch liefdes verhaal.
loading