A Walk In The Woods (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na omzwervingen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson het tijd voor een trip door thuisland Amerika....
A Walk In The Woods

A Walk In The Woods

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 40 min

Na omzwervingen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; 's werelds langste wandelpad van 3500 km door het oosten van de VS. De enige die hij zo gek krijgt om mee te gaan is brombeer Katz. Bill's vrouw vindt het maar niks dat de twee ongetrainde mannen de zware tocht gaan ondernemen. De twee krijgen het aan de stok met elkaar, de natuur en een parade aan opmerkelijke reisgenoten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Walk In The Woods aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
De Appalachian Trail, wat anders te lopen als je de vraag hebt hoe nu verder. Nolte als de loser en Redford de geslaagde, samen ooit op pad en nu nog eens overdoen op de oude dag, ondanks alle bezwaren Verhaal is niet diepgaand, wat vlak en wat flauwe grappen, men had er veel meer mee kunnen doen. Beide acteurs proberen er wat van te maken, wat hen tot op zekere hoogte nog lukt. Het landschap van de trail onderweg is te gek en vanwege die 2 oude rotten in het vak toch een 7.
loading