A Walk In The Woods online kijken / downloaden: Na omzwervingen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; 's werelds langste wandelpad van 3500 km door het oosten van de VS. De enige die hij zo gek krijgt om mee te gaan is brombeer Katz. Bill's vrouw vindt het maar niks dat de twee ongetrainde mannen de zware tocht gaan ondernemen. De twee krijgen het aan de stok met elkaar, de natuur en een parade aan opmerkelijke reisgenoten. - A Walk In The Woods
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
A Walk In The Woods
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

A Walk In The Woods

Na omzwervingen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail; 's werelds langste wandelpad van 3500 km door het oosten van de VS. De enige die hij zo gek krijgt om mee te gaan is brombeer Katz. Bill's vrouw vindt het maar niks dat de twee ongetrainde mannen de zware tocht gaan ondernemen. De twee krijgen het aan de stok met elkaar, de natuur en een parade aan opmerkelijke reisgenoten.
Waardering:
Acteurs: Emma Thompson, Nick Nolte, Robert Redford
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!