The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de...
The Hunger Games: Mockingjay Part 2

The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 12 min

Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de finale confrontatie met President Snow. Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale, Finnick en Peeta, en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena.

Actiescènes Spannend Dystopisch Oorlogshorror Special effects Futuristisch District ruïnes

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Soundtrack

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Prim Visits Peeta - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

2. Send Me To District 2 - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

3. Go Ahead Shoot Me - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

4. Stowaway - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

5. Your Favorite Color is Green - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

6. Transfer Command - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

7. Your Next Step - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

8. The Holo - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

9. Sewer Attack - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

10. I Made It Up - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" Soundtrack

James Newton Howard

Michel
heel goed

Reviews

Geert
Het einde van de Hunger Games, de finale strijd tussen goed en slecht met een leuke twist in de finale confrontatie, al voelde ik hem een beetje aankomen. Wie wint er in oorlog, is doodschap in de vraag. Zelfde acteer niveau als de voorgaande films maar een sterk slot kan ik het niet noemen. Leuke effecten en goed geacteerd maar er zit geen diepgang meer in het verhaal, het was al veel vroeger uitverteld eigenlijk. Ik kan niet zeggen dat de 2 laatste films me boeiden. Uiteindelijk gaat het over macht en wraak welk geen einde kent, beetje zoals in de echte soms ook gruwelijke wereld.
Freddy
eerste delen van deze reeks waren stukken beter.
in derde deel speelde alles in het donker af en de kijker had weinig beeld zichtbaar. leek vaak een verhaaltje dat verteld werd ipv dat je acteurs zag acteren ( te donker in het duister). (vermoedelijk was geld op geraakt bij de twee vorige delen dat derde moest inboeten aan kwaliteit.
Nicole
De spelers in deze film zetten net zoals in de vorige 3 film weer een perfecte overtuigende rol neer. Hoewel ik hoge verwachtingen had van het laatste deel heeft deze film het helaas niet waargemaakt. Er zitten goede scenes in de film, maar tijdens deze scenes kwam de spanning niet op gang waardoor het weer afzwakte. Heel jammer! De eerste en tweede films blijven wat mij aan betreft de toppers in deze Hunger Games reeks! Voor de acteurs, kostuums en special effects geef ik een 7.
loading