Naked Among Wolves (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Enkele weken voor de bevrijding van het concentratiekamp Buchenwald belandt een driejarige jongen in een koffer...
Naked Among Wolves

Naked Among Wolves

Drama Oorlog
Taal: Duits Jaar: 2015 Duur: 1 u 42 min

Enkele weken voor de bevrijding van het concentratiekamp Buchenwald belandt een driejarige jongen in een koffer in het kamp. De moeite om hem te verbergen en in leven te houden, wordt een metafoor voor de strijd om de mensheid onder de bewoners te bewaren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Naked Among Wolves aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Monica
Een zeer goed gemaakte film over de laatste weken in een concentratiekamp, aan het einde van de tweede wereldoorlog. Mensen die afwegingen moeten maken; ga ik voor mezelf of probeer ik nog een ander te helpen. De verschrikkingen van het kamp, je moet er wel tegen kunnen. Sommige beelden zijn heftig. De acteurs spelen hun rol voortreffelijk. Echt een aanrader wanneer je geintreseerd bent in dit onderwerp.
loading