Emelie online kijken / downloaden: Dan en Joyce Thompson gaan een avondje de stad in om te vieren dat ze de volgende dag dertien jaar getrouwd zullen zijn. Hun drie kinderen (de lieve Christopher, de nieuwsgierige Sally en grote broer Jacob) willen ze thuis achterlaten bij Maggie; hun vaste babysitter. Maar als Maggie afzegt, zien ze zich gedwongen een ander meisje te bellen, Anna. In de loop van de avond beginnen de kinderen te beseffen dat Anna niet is wie ze beweert te zijn. - Emelie
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Emelie

Dan en Joyce Thompson gaan een avondje de stad in om te vieren dat ze de volgende dag dertien jaar getrouwd zullen zijn. Hun drie kinderen (de lieve Christopher, de nieuwsgierige Sally en grote broer Jacob) willen ze thuis achterlaten bij Maggie; hun vaste babysitter. Maar als Maggie afzegt, zien ze zich gedwongen een ander meisje te bellen, Anna. In de loop van de avond beginnen de kinderen te beseffen dat Anna niet is wie ze beweert te zijn.
Waardering:
Acteurs: Carly Adams, Carl Bailey, Thomas Bair
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!