In the Heart of the Sea (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de winter van 1820 werd de walvisvaarder de Essex uit New England aangevallen door iets waar iedereen...
In the Heart of the Sea

In the Heart of the Sea

Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 57 min

In de winter van 1820 werd de walvisvaarder de Essex uit New England aangevallen door iets waar iedereen versteld van stond: een gigantisch grote walvis met een bijna menselijke wraakzucht. Deze waargebeurde scheepsramp zou de inspiratie vormen voor Moby-Dick van Herman Melville. Maar dat was nog maar het halve verhaal. 'In the Heart of the Sea' onthult de angstaanjagende nasleep van de gebeurtenis, waarbij de bemanning die nog in leven is tot het uiterste moet gaan en gedwongen wordt ondenkbare dingen te doen om te overleven. Ze krijgen van alles te verduren: storm, honger, paniek en wanhoop. De mannen zullen gaan twijfelen aan hun diepste overtuigingen, van de waarde van hun leven tot de moraliteit van hun vak, terwijl hun kapitein de weg zoekt op de open zee en z'n eerste stuurman de grote walvis nog steeds wil doden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In the Heart of the Sea aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Vond deze heerlijk!Het verhaal speelt zich af met 3 uitmundende hoofdfiguren,een eerste stuurman Owen die vastberaden is om snel weer naar huis te keren ,een bemanning die eveneens hard werk levert waaronder een 14-jarige jongen die al gauw leert hoe een echte man te zijn maar hun kapitein , een groentje die het geluk had geboren te zijn met een gerespecteerde naam maar ver van voorbereid is brengt iedereen in gevaar.ze geloven niet in verhalen van de gevreesde walvis tot ze in 1 klap moeten zien te overleven op gruwelijke wijze.wie keert er nog terug naar het vaste land ??

Reviews

Nicole
Deze film heeft voor zowel mijn man als ikzelf zeker aan onze verwachting voldaan. Hoewel ik het eerste stuk van de film erg moest wennen aan het stukje realistische gecombineerd met de animatie beelden de overgang was voor mij erg aanwezig, dat neemt niet weg dat het erg mooi gefilmd is. De filmset, kostuums, acteurs zijn zeer vermakelijk. Het verhaal is duidelijk en goed in elkaar gezet.
Gerard
Moeilijk te zeggen wat wel en wat niet gefilmd is. Als je het verschil niet ziet tussen animatie en echt gefilmde beelden dan heb je een goeie avond.
Flink op zijn Amerikaans want uiteraard is dit geen speelhuisfilm. Onvoorstelbaar dat dit waar gebeurd is, je wordt echt meegezogen in het verhaal. Voor mij zijn de duidelijke animatiebeelden wel storend maar so what. Geniet er van. Ga maar kijken hoe het vroeger er aan toe ging op zee. Kun je je nu niets meer bij voorstellen.
loading