Virgin Mountain (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 43-jarige Fúsi woont nog steeds thuis bij zijn moeder. Hij slaapwandelt door het leven van alledag waarbij...
Virgin Mountain

Virgin Mountain

Drama
Taal: IJslands Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

De 43-jarige Fúsi woont nog steeds thuis bij zijn moeder. Hij slaapwandelt door het leven van alledag waarbij routine het sleutelwoord is. Wanneer hij op een dag de levendige Sjöfn ontmoet, wordt zijn vrijgezellenbestaan volledig overhoop gegooid. Eindelijk lijkt hij klaar te zijn om de volwassen wereld te betreden, zich kwetsbaar op te stellen en vol goede moed aan het echte leven te beginnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Virgin Mountain aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Een film die uitblinkt in eenvoud en tegelijk de complexheid van een alledaagse menselijke bestaan in beeld brengt. Prachtige weergegeven met niet meer tekst dan nodig. Afhankelijk zijn van je geluk door je omgeving. Rauwe film met geweldige personages. Geen Hollywood maar het echte leven.
loading