Momentum (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De vaste cameraman van Clint Eastwood, Stephen Campanelli, maakt zijn regiedebuut met deze stijlvolle actiethriller...
Momentum

Momentum

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

De vaste cameraman van Clint Eastwood, Stephen Campanelli, maakt zijn regiedebuut met deze stijlvolle actiethriller waarvoor hij Olga Kurylenko, Vincent Cassel, Morgan Freeman en Shea Whigham (SAVAGES) wist te strikken. Kurylenko speelt een dief die na een overval niet alleen op de vlucht is voor de wet, maar ook voor de bende van Cassel die haar zoekt in het Zuid-Afrikaanse Cape Town waar de thriller zich afspeelt..

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Momentum aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Alex zit in een overvallersbende die net hun slag hebben geslagen in een bank en er met een resem diamanten van door zijn. Echter ze hebben ook een stick meegenomen die een senator in discrediet kan brengen. Een groep huurmoordenaars zet de achtervolging in, Alex is echter ex-CIA en kent de knepen vant vak. Sterke thriller, goed verhaal en goed geacteerd. Leuke actie en verveeld geen moment, enkel het einde laat wat vragen... Toch aanrader.
loading