Momentum online kijken / downloaden: De vaste cameraman van Clint Eastwood, Stephen Campanelli, maakt zijn regiedebuut met deze stijlvolle actiethriller waarvoor hij Olga Kurylenko, Vincent Cassel, Morgan Freeman en Shea Whigham (SAVAGES) wist te strikken. Kurylenko speelt een dief die na een overval niet alleen op de vlucht is voor de wet, maar ook voor de bende van Cassel die haar zoekt in het Zuid-Afrikaanse Cape Town waar de thriller zich afspeelt.. - Momentum
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Momentum

De vaste cameraman van Clint Eastwood, Stephen Campanelli, maakt zijn regiedebuut met deze stijlvolle actiethriller waarvoor hij Olga Kurylenko, Vincent Cassel, Morgan Freeman en Shea Whigham (SAVAGES) wist te strikken. Kurylenko speelt een dief die na een overval niet alleen op de vlucht is voor de wet, maar ook voor de bende van Cassel die haar zoekt in het Zuid-Afrikaanse Cape Town waar de thriller zich afspeelt..
Waardering:
Acteurs: Morgan Freeman, James Purefoy, Olga Kurylenko
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!