Solace (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de FBI te maken krijgt met een reeks gruwelijke moorden, wordt de hulp van paragnost John Clancy ingeroepen....
Solace

Solace

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 37 min

Wanneer de FBI te maken krijgt met een reeks gruwelijke moorden, wordt de hulp van paragnost John Clancy ingeroepen. Telkens als ze op het goede spoor lijken te zitten, is de moordenaar hen voor en raakt Clansy verzeild in een gevaarlijk kat-en-muisspel. Solace is een psychologische thriller in de trant van Se7en en Silence of the Lambs.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Solace aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
schitterende film!John clancy is een arts met een unieke gave,hij ziet nl dingen die anderen niet zien.
Als blijkt dat een reeks moorden veel met elkaar in overeenstemming hebben weet de FBI dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar,maar wat is zijn motief?Joe en Katherine leiden het onderzoek en Joe wil de arts clancy vragen om zijn hulp.Wanneer ze dichter bij de moordenaar staan wordt het voor Clansy duidelijk dat hij niet de enige is met een unieke gave,hij lijkt hen steeds een paar stappen voor te zijn, wie wordt het uiteindelijk doelwit?Vatten ze hem of komt hij ermee weg?9!

Reviews

Marc
Met zo'n cast van door de wol geverfde grote acteurs had ik meer van deze film verwacht. De in beeld gebrachte gedachten van onze gewaardeerde Hopkins zijn het in mijn beleving nét niet.
Farrel is ook niet helemaal op zijn plek in deze film zo lijkt het.
Desalniettemin geen slechte film maar mijn verwachtingspatroon was te hoog.
Het spanningsniveau van de film maakt wel een ander goed, dat moet gezegd.
Iris
Volgens mij hebben de twee andere mensen alleen maar een goede review gegeven omdat, Anthoney Hopkins erin mee speelt, tja een een film met hem een slechte review geven dat kan niet..Anthony Hopkins als hierderziende arts die de FBI helpt een serie mooordenaar te paken, maar hij speelt totaal niet overtuigend! Het motief van de moordenaar is orgineel bedacht. De film verloopt traag, mijn aandacht was niet de hele tijd bij de film. De personages hadden veel meer uitverdiept mogen worden. Er gebeurt gewoon niet echt veel. Colin Farrel weet de film omhoog te halen bij het laatste half uur.
Fcm
Spannend,
loading