Regression (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Minnesota, 1990. Detective Kenner onderzoekt een zaak met betrekking tot een jonge vrouw genaamd Angela, die haar vader...
Regression

Regression

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 42 min

Minnesota, 1990. Detective Kenner onderzoekt een zaak met betrekking tot een jonge vrouw genaamd Angela, die haar vader John beschuldigt van een onbeschrijfelijke misdaad. Wanneer John onverwacht en zonder herinnering schuld bekent, wordt gerenommeerd psycholoog Dr. Raines ingesteld om hem te helpen zijn herinneringen her te beleven en lijken ze een gruwelijk nationaal mysterie te ontdekken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Regression aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Goede detective film. Zonder teveel prijs te willen geven, draait de film om satanische sekten en rituelen. Er zitten een paar goede vondsten in de film. Regisseur Alejandro Amenabar kennen we van het meesterwerkje 'The Others". Dat niveau qua spanning en puntje op je stoel zitten wordt niet gehaald, maar eigenlijk is dat ook een ander type film. Goed acteerspel, geloofwaardige vertolkingen en een goed verhaal zetten een hele goede, degelijke film neer. Wij houden ervan en waarderen de film met een mooie, vette acht.
loading