JA, Ik Wil! (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos, een succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een...
JA, Ik Wil!

JA, Ik Wil!

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 34 min

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos, een succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen en haar beste vriend. Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts. Men zegt wel: 'Van een bruiloft komt een bruiloft', maar is hij de ware Jacob tegen wie ze 'Ja, ik wil!' zal zeggen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om JA, Ik Wil! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Mevr
Gezellig vermaak ala Soof

Reviews

Vicky
So what als je steeds de paaltjes op straat omver rijdt bij het parkeren!Maar wat als je begin 30 nog steeds niet gaat trouwen?Volgens Roos is dat een drama.En iedere invitatie om een huwelijk bij te wonen wrijft het er nog's in.Als ze Daan,haar nieuwe collega uitvraagt lijkt alles eindelijk mooi te worden als ze tijdens zo'n feest dan ook de aantrekkelijke arts Jacob leert kennen.Ze loopt op wolkjes maar lijkt de gevoelens van Daan te ontwijken.Helaas is de roze wolk toch meer een donkere wolk met roze randjes soms...Wat doet ze daaraan?Is Jacob haar Jacob?of is Daan haar Jacob?
loading