Dragon Blade (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Romeinse generaal Lucius leidt een legioen China binnen. Hij wordt achterna gezeten door een leger van 10.000...
Dragon Blade

Dragon Blade

Actie
Taal: Chinees Jaar: 2015 Duur: 2 u 3 min

De Romeinse generaal Lucius leidt een legioen China binnen. Hij wordt achterna gezeten door een leger van 10.000 soldaten, onder aanvoering van de machtswellusteling Tiberius, die de Romeinse consul Crassus heeft vermoord. Lucius wordt te hulp geschoten door een Chinese commandant die de westerse regionen bewaakt. Ze slaan de handen ineen om de grens en de onafhankelijkheid van het Chinese rijk te handhaven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dragon Blade aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
een lekkere film met een mooi verhaal en technisch meer dan netjes gefilmd. Onze Jackie in redelijk serieuze rol is goed op dreef en Adrien Brody als Tiberius: heerlijk slecht!

Reviews

Karen
Dragon Blade is niet bepaald een-standaard film, ze is moeilijk in een genre in te passen. Het betreft een zeer vrije interpretatie van de omstreden geschiedenis Romeinse geschiedenis in China langs de zijde route. De film is vermakelijk, op punten ongeloofwaardig, prachtig om te zien en heeft een serieuze vredesboodschap. De VN avant la lettre zeg maar. Ik vind het een aanrader voor eenieder die wel eens wat anders wil of fan is van Jackie Chan, John Cusack of Adrien Brody.
loading