The Gallows (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twintig jaar geleden gebeurde er in Beatrice, Nebraska een tragedie tijdens de opvoering van het toneelstuk van de...
The Gallows

The Gallows

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 17 min

Twintig jaar geleden gebeurde er in Beatrice, Nebraska een tragedie tijdens de opvoering van het toneelstuk van de plaatselijke middelbare school. Charlie Grimille, de hoofdrolspeler, eindigde met zijn hoofd in de strop. Nu willen de leerlingen van dezelfde middelbare school het mislukte toneelstuk opnieuw opvoeren om de tragedie te herdenken. Ze leren al snel dat ze het verleden beter kunnen laten rusten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Gallows aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Een B-movie eigenlijk , het verhaal gaat de ene moment te snel en dan weer te saai en langdradig , doch indien de acteerprestaties niet zo ondermaats waren kon deze best nog spannend zijn , helaas is deze dat niet , maar toch nog een vijf voor het verhaal ( waar dieper mocht op ingegaan zijn ! )
loading