Kristy (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Justine, een studente, blijft onbewust als enige over op de universiteit. Haar medestudenten zijn terug naar huis om...
Kristy

Kristy

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 22 min

Justine, een studente, blijft onbewust als enige over op de universiteit. Haar medestudenten zijn terug naar huis om Thanksgiving te vieren bij vrienden en familie. Ze krijgt echter het onaangename vermoeden dat ze toch niet helemaal alleen is. Haar onderbuikgevoel is gegrond, een gewelddadige bende is er op uit om Justine te treiteren en te terroriseren en de situatie loopt al snel uit de hand. Justine moet haar diepste angsten overwinnen om terug te kunnen vechten en te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kristy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Goede thriller waarin de spanning behoorlijk wordt opgebouwd. Sterk overtuigend acteerwerk wordt hier tentoongespreid. Wij houden zeker van dit soort films en de muziek eronder is ook goed gekozen. Verwacht geen intelligente of hoogdravende film, maar gewoon een oerdegelijke film die het kijken meer dan waard is.Zeker een aanrader en van ons een welverdiende negen.

Reviews

Nicole
'Kristy' een thriller/horrorfilm uit 2014, met in de hoofdrol actrice Haley Bennett als Justine. Wegens de hoge kosten voor een ticket naar huis om Thanks Giving te vieren, besluit Justine om als enige studente de dagen door te brengen op de Universiteit, waar haar een helse nachtmerrie te wachten staat. Ik vond de film zeer verassend en vanaf de eerste minuut spannend en boeiend. De film heeft negatieve commentaren gekregen omdat het een flop zou zijn, ik ben het hier helemaal niet mee eens. Door de filmset en overtuigende rol van Haley wordt je meegezogen in het verhaal. Gave verhaallijn!
loading