Mission Impossible - Rogue Nation: De CIA heeft de IMF opgeheven en geheim agent Ethan Hunt op non-actief gesteld. Dat weerhoudt Hunt er niet van om het op te nemen tegen The Syndicate, een criminele organisatie met voormalige topagenten. Door het plegen van terroristische aanslagen wil deze organisatie de wereldmacht in handen krijgen. Samen met zijn oude team en een in ongenade geraakte Britse agente begint Hunt aan zijn meest onmogelijke missie ooit.
×
Mission Impossible - Rogue Nation
De CIA heeft de IMF opgeheven en geheim agent Ethan Hunt op non-actief gesteld. Dat weerhoudt Hunt er niet van om het op te nemen tegen The Syndicate, een criminele organisatie met voormalige topagenten. Door het plegen van terroristische aanslagen wil deze organisatie de wereldmacht in handen krijgen. Samen met zijn oude team en een in ongenade geraakte Britse agente begint Hunt aan zijn meest onmogelijke missie ooit.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (6)Mission Impossible - Rogue Nation
Geschreven door: Nicole
   22-02-2019
Mission Impossible- Rogue Nation, de vijfde film in de MI reeks. Weer een uitstekend en vermakelijk vervolg. Ook in deze weer een goede cast, hoop actie met af en toe wat humoristisch tintje en een goede verhaallijn, waarin net zoals de vorige films de puzzelstukjes gedurende de film onthuld worden. De spanning blijft ook in de film tot het einde toe. Leuk ook dat de acteurs die de rol vertolken van het MIF team, ook in deze film terug te zien. Ik verheug me op de volgende MI film 'Fallout'!
Geschreven door: Nico
   11-05-2016
Precies volgens verwachting een uitstekend vervolg van een mi zoals het hoort. Zelfs na zoveel delen blijft het boeien. Kortom een aanrader om te kijken.
Geschreven door: Miguel
   12-02-2016
zeer goede film eigenlijk nog beter dan zijn voorganger en een van de leukste dingens eraan vind ik dat twee van mijn favoriete acteurs erin zitten tom cruise en Jeremy renner het lijkt eigenlijk wel dat de mission impossible films beter en beter worden om de film dus dat beloofd voor de zesde film
Geschreven door: Marc
   14-01-2016
Een prima MI. Eén van de betere zelfs. Simon Pegg als de nerd die persé "fieldagent" wil zijn is wederom geweldig. Spectaculaire openingsscène zoals dat hoort in een goede actiefilm. En dan toch één goede en echt verassende masker scene die in de voorafgaande MI's wel eens te enthousiast in de film verwerkt werd. Goed voor een acht.
Geschreven door: Geert
   22-12-2015
Echt een zalige MI film. Top actie, goede acteurs, hier en daar de nodige humor en alles snel gefilmd en magnifiek in beeld gebracht. Ook het verhaal is heel sterk en de stunts zijn fenomenaal en zoals altijd hier en daar met korreltje zout te nemen. The Syndicate is een organisatie die door inmenging op alle vlakken, het gebeuren in de wereld orchrestreert. Wanneer ze het IMF aanvallen met een aanslag op Ethan Hunt zetten ze een groot kat- en muisspel in werking waarbij beide kanten de nodige offers zullen moeten brengen. Zeer knappe film in de MI-reeks.
Geschreven door: Joke
   18-12-2015
Benji: Let me guess. Presumed dead? Ethan Hunt: Well tonight, I just made it official. Deze vijfde Mission Impossible is zeker niet de slechtste. Goed plot, mooie actiescenes. Al met al een goede thrillerachtige actiefilm. James Bond in teamvorm.
Schrijf zelf een review
loading