Ruth and Alex online kijken / downloaden: Een appartement vijf hoog in Brooklyn was het enige wat Ruth en Alex zich konden veroorloven toen ze jong trouwden, en ze zijn er nooit weggegaan. Maar inmiddels moeten ze toegeven dat een lift eigenlijk geen luxe meer is. De trappen Ún hun leeftijd worden immers niet lager. Ze zetten het appartement te koop, maar hoe dichter Ruth en Alex bij een deal komen, hoe meer herinneringen hun huisje oproept en de melancholie toeslaat. Gaat iemand ooit betalen wat het hen waard is? - Ruth and Alex
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ruth and Alex
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ruth and Alex

Een appartement vijf hoog in Brooklyn was het enige wat Ruth en Alex zich konden veroorloven toen ze jong trouwden, en ze zijn er nooit weggegaan. Maar inmiddels moeten ze toegeven dat een lift eigenlijk geen luxe meer is. De trappen Ún hun leeftijd worden immers niet lager. Ze zetten het appartement te koop, maar hoe dichter Ruth en Alex bij een deal komen, hoe meer herinneringen hun huisje oproept en de melancholie toeslaat. Gaat iemand ooit betalen wat het hen waard is?
Waardering:
Acteurs: Morgan Freeman, Diane Keaton, Cynthia Nixon
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!