Schneider vs. Bax (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor Schneider, maar...
Schneider vs. Bax

Schneider vs. Bax

Arthouse Nederlandstalig Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 33 min

Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor Schneider, maar Schneider weigert. Hij is jarig en heeft zijn vrouw Lucy beloofd te helpen met het voorbereiden van het diner dat zij vanavond geven. Mertens benadrukt dat het belangrijk is en dat het vandaag moet gebeuren. 'Het gaat om Ramon Bax, een schrijver. Hij woont alleen aan de rand van een afgelegen meer. Het is een makkelijke klus, met een beetje geluk ben je voor de middag weer thuis'. Met tegenzin gaat Schneider akkoord, maar de makkelijke klus blijkt een gecompliceerde klus.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Schneider vs. Bax aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading