Journal d'une Femme de Chambre (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het Franse platteland, begin 20e eeuw. Célestine, geroemd vanwege haar schoonheid, is een jong...
Journal d'une Femme de Chambre

Journal d'une Femme de Chambre

Drama
Taal: Frans Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

Het Franse platteland, begin 20e eeuw. Célestine, geroemd vanwege haar schoonheid, is een jong kamermeisje uit Parijs dat net in dienst getreden is bij de familie Lanlaire. Ze moet niet alleen de avances van Meneer ontwijken maar wordt ook geconfronteerd met de zeer strenge Mevrouw Lanlaire die het huishouden met ijzeren hand regeert. Dan ontmoet Célestine Joseph, de mysterieuze tuinman van het domein, die haar mateloos fascineert...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Journal d'une Femme de Chambre aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Het verhaal gaat vooral over de hoofdrolspeelster , een jonge mooie vrouw genaamd Célestine. Het zijn zware tijden voor iedereen , men is rijk of men is straatarm.Célestine zit in die laatste rij, maar moedig als ze is , is ze het op reeds jonge leeftijd al gewend om onderdanig te wezen,toegewijd en alles te doen wat van haar gevraagd is.Doch ze beschikt over heel wat koppigheid in zich en is ver van dom,het harde werken krijgt haar er niet onder , laat staan de beledigingen.Als ze Joseph verder leert kennen ontstaat een onmiskenbare 'obsessie',het slot neemt onverwachte wending..

Reviews

Gerard
Beetje lastige film. De ongenaakbare hoofdrolspeelster is niet echt innemend zodat je minder met haar meeleeft dan normaal en daarom ook niet echt in het verhaal komt. De flashbacks zijn ook niet echt een aanvulling moet ik zeggen. Beetje over de top acteerwerk wat vooral aan de regie ligt waarschijnlijk. Ook iets waardoor je minder personificatie hebt. Als er dan ook een omslag komt is deze zeer ongeloofwaardig.
loading