Charlie's Country (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De teloorgang van de Aboriginal gemeenschap in Australië is het onderwerp van Charlie's Country. Terwijl...
Charlie's Country

Charlie's Country

Drama
Jaar: 2013 Duur: 1 u 44 min

De teloorgang van de Aboriginal gemeenschap in Australië is het onderwerp van Charlie's Country. Terwijl zijn vrienden werkloos hun dagen doorbrengen met drinken, probeert Charlie de tradities van zijn volk in stand te houden. Jagen, overleven in de bush, luisteren naar het land. Maar telkens weer loopt hij tegen de voor hem onbegrijpelijke regels van de blanke overheid aan. En anders wel tegen zijn eigen zwaktes.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Charlie's Country aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Renée
Prachtige film die de uitzichtsloze situatie van de aboriginals in Australië laat zien. Aan de ene kant de wens van ´de maatschappij´ dat de aboriginals zich aanpassen aan de gevestigde orde (maar hun tegelijkertijd niet dezelfde kansen geven als de blanken). Aan de andere kant de onmogelijkheid om op dezelfde wijze als hun voorouders te leven, door de wetten van de machthebbers. Dit conflict wordt in deze film heel duidelijk tot uitdrukking gebracht in de persoon "Charlie".
loading