A Girl Walks Home Alone at Night (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de schaduwen van Bad City doolt een meisje rond. In een hijab en streepjes t-shirt, de...
A Girl Walks Home Alone at Night

A Girl Walks Home Alone at Night

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

In de schaduwen van Bad City doolt een meisje rond. In een hijab en streepjes t-shirt, de straatverlichting ontwijkend, achtervolgt ze dorpsbewoners. Als het nodig is laat ze haar vampiertanden zien aan de inwoners van Bad City, een wetteloos gat vol onderwereldfiguren, drugsverslaafden en pooiers. Als ze op een nacht alleen naar huis loopt, ontmoet ze Arash, een Iraanse James Dean lookalike compleet met klassieke Amerikaanse wagen en een peuk in zijn mondhoek. In het holst van de nacht springt de vonk over.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Girl Walks Home Alone at Night aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Misschien dat ik met te hoge verwachtingen deze film ben gaan kijken, maar ik ben toch wel wat teleurgesteld. Ondanks de prachtige beelden, de sterke soundtrack en het prima sfeertje, ontbreekt er toch echt wel een sterk plot. De cinematografie is absoluut top, maar dit neemt niet weg dat de film an sich te lang trekt en op momenten behoorlijk saai is. Jammer, ik hoopte echt op een geweldige film. Een degelijke voldoende bleek het uiteindelijk te zijn.
loading