Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Faun, een goede vriendin van TinkerBell,...
Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast

Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast

Kids Familie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 13 min

ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze een beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners-elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is.

Animatie Magisch Vrolijk Vriendschap Kleurrijk Fantasie Elfenvallei

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading