Bears (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Disneynature's nieuwe True Life Adventure 'Bears' laat in een...
Bears

Bears

Documentaire Familie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 14 min

ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Disneynature's nieuwe True Life Adventure 'Bears' laat in een adembenemend verhaal een jaar uit het leven van een berenfamilie zien, waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren. Hun reis door het imposante Alaska waar het krioelt van het leven, begint als de winter ten einde loopt en de beren uit hun winterslaap komen om de bittere kou te trotseren. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden. Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. De snelheid en onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op aarde, zijn prachtig vastgelegd in 'Bears'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bears aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading