We Still Kill the Old Way online kijken / downloaden: Charlie Archer, ooit een berucht crimineel in Londen maar inmiddels 'gepensioneerd', wordt door leden van een straatbende vermoord terwijl hij probeert een meisje tegen hen te beschermen. Zijn broer Ritchie keert terug uit Spanje om uit te zoeken wat er is gebeurd. Als hij beseft dat het politieonderzoek weinig oplevert, besluit Ritchie het heft in eigen hand te nemen. Hij trommelt zijn oude makkers op en trekt ten strijde tegen de gewelddadige jonge gangsters, vastbesloten de moordenaars van zijn broer op te sporen en af te straffen. - We Still Kill the Old Way
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
We Still Kill the Old Way
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

We Still Kill the Old Way

Charlie Archer, ooit een berucht crimineel in Londen maar inmiddels 'gepensioneerd', wordt door leden van een straatbende vermoord terwijl hij probeert een meisje tegen hen te beschermen. Zijn broer Ritchie keert terug uit Spanje om uit te zoeken wat er is gebeurd. Als hij beseft dat het politieonderzoek weinig oplevert, besluit Ritchie het heft in eigen hand te nemen. Hij trommelt zijn oude makkers op en trekt ten strijde tegen de gewelddadige jonge gangsters, vastbesloten de moordenaars van zijn broer op te sporen en af te straffen.
Waardering:
Acteurs: James Cosmo, Ian Ogilvy, Allison Doody
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!