We Still Kill the Old Way (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Charlie Archer, ooit een berucht crimineel in Londen maar inmiddels 'gepensioneerd', wordt...
We Still Kill the Old Way

We Still Kill the Old Way

Actie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 30 min

Charlie Archer, ooit een berucht crimineel in Londen maar inmiddels 'gepensioneerd', wordt door leden van een straatbende vermoord terwijl hij probeert een meisje tegen hen te beschermen. Zijn broer Ritchie keert terug uit Spanje om uit te zoeken wat er is gebeurd. Als hij beseft dat het politieonderzoek weinig oplevert, besluit Ritchie het heft in eigen hand te nemen. Hij trommelt zijn oude makkers op en trekt ten strijde tegen de gewelddadige jonge gangsters, vastbesloten de moordenaars van zijn broer op te sporen en af te straffen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om We Still Kill the Old Way aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
De film verteld een eenvoudig verhaal over de gangster van zo als de titel al doet vermoeden van vroeger.
En neen geen paar jaar terug, het verhaal zelf volgt namelijk 2broers die door speling van het lot gescheiden worden, maar op een dag word er één gedood en uiteraard wilt de andere wraak.
Het is helaas lang geleden dat hij zich nog als crimineel gedroeg, gelukkig verleer je zoiets niet.
Dus gaat hij op pad met zijn oude collega's en The still kill the old way.

Reviews

Rob
Matige Britse gangsterfilm die nergens in uitblinkt, maar wel een aardig entertainmentgehalte kent. Acteerprestaties en plot stellen niet zoveel voor, maar de sfeer en setting zijn prima.
loading