The Cobbler (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Max Simkin is een charmante schoenmaker in New York die de winkel van zijn vader heeft overgenomen. Wanneer hij in de...
The Cobbler

The Cobbler

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

Max Simkin is een charmante schoenmaker in New York die de winkel van zijn vader heeft overgenomen. Wanneer hij in de kelder een magische naaimachine vindt, verandert zijn gezapige leventje echter in een rollercoaster. Max ontdekt namelijk dat hij dankzij het toestel de gedaante van al zijn klanten kan aannemen. Wat begint als een onschuldige grap, ontaardt al snel in een groots avontuur. Terwijl Max zich de vraag moet stellen welk leven hij nu echt wil leiden, komt hij stiekem de geheimen uit zijn omgeving te weten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Cobbler aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Leuk, maar dan ook niet meer dan dat. Grappige wendingen maar wat erg onwerkelijke situaties. Goed acteerwerk en leuke vondsten. Makkelijk kijkvoer in ieder geval. Ga je niet van wakker liggen zal ik maar zeggen. Wat romantiek, een beetje geweld, humor, intriges en misdaad. Ingrediënten voor een doordeweeks soepje.
loading