Project Almanac (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep tieners ontdekt de bouwplannen van een tijdmachine. Ze bouwen het apparaat en komen er al snel achter...
Project Almanac

Project Almanac

Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 42 min

Een groep tieners ontdekt de bouwplannen van een tijdmachine. Ze bouwen het apparaat en komen er al snel achter dat het ding daadwerkelijk werkt. Ze maken snode plannen en nemen wraak op onder andere pesters en doen zaken die ze altijd al wilden doen, maar nooit gedurfd hadden. Maar dan merken ze dat er ook gevolgen aan klampen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Project Almanac aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Philippe
Goede tempo, anders als anders, niet weer de "zoveelste" tijdreizen film! Een aanrader.

Reviews

Geert
Leuke film. 5 tiensers slagen erin een teletijdmachine te bouwen die een van hun vaders heeft ontworpen. Ze gaan steeds meer en verder terug in de tijd en dat zal zijn gevolgen hebben. Leuke film, alles gaat zeer snel, enkel wordt er vaak met een handycam gefilmd door de acteurs zelf, dat stoort soms een beetje vind ik. Overtuigend geacteerd, geen bekenden, goed verhaal, goed tempo en ik vind het een goed slot ook. Leuk gegeven dat tijdreizen en deze film heeft beetje weg van de Butterfly effect film, maar deze is leuker en positiever. Voor mij een aanrader.
loading