Sawsans Geheime Missie online kijken / downloaden: Je hoeft niet eens van ver te komen, om je een vreemdeling te voelen. Karl verhuist met zijn moeder van een vissersdorp aan de westkust van Denemarken naar de multiculturele wijk N°rrebro in Kopenhagen. Sawsan, een Islamitisch meisje uit zijn klas, neemt Karl onder haar hoede en maakt hem wegwijs in de grote stad. Het klikt meteen tussen Sawsan, die niet op haar mondje is gevallen, en de na´ve Karl. Karl is een virtuoos op het mengpaneel en als hij ontdekt dat Sawsan een lied heeft geschreven om mee te doen aan het songfestival, wil hij haar daar graag bij helpen. Voor Sawsans vader is meedoen aan een songfestival hetzelfde als 'met je kont schudden voor een miljoenen publiek' ; dat staat hij niet toe! Maar daar trekken Sawsan en Karl zich niets van aan. - Sawsans Geheime Missie
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Sawsans Geheime Missie
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Sawsans Geheime Missie

Je hoeft niet eens van ver te komen, om je een vreemdeling te voelen. Karl verhuist met zijn moeder van een vissersdorp aan de westkust van Denemarken naar de multiculturele wijk N°rrebro in Kopenhagen. Sawsan, een Islamitisch meisje uit zijn klas, neemt Karl onder haar hoede en maakt hem wegwijs in de grote stad. Het klikt meteen tussen Sawsan, die niet op haar mondje is gevallen, en de na´ve Karl. Karl is een virtuoos op het mengpaneel en als hij ontdekt dat Sawsan een lied heeft geschreven om mee te doen aan het songfestival, wil hij haar daar graag bij helpen. Voor Sawsans vader is meedoen aan een songfestival hetzelfde als 'met je kont schudden voor een miljoenen publiek' ; dat staat hij niet toe! Maar daar trekken Sawsan en Karl zich niets van aan.
Waardering:
Acteurs: Malika Sia Graff, Sylvester Byder, Line Kruse
Categorie: Familie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!