Sawsans Geheime Missie (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Je hoeft niet eens van ver te komen, om je een vreemdeling te voelen. Karl verhuist met zijn moeder van een...
Sawsans Geheime Missie

Sawsans Geheime Missie

Familie
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 1 u 36 min

Je hoeft niet eens van ver te komen, om je een vreemdeling te voelen. Karl verhuist met zijn moeder van een vissersdorp aan de westkust van Denemarken naar de multiculturele wijk Nørrebro in Kopenhagen. Sawsan, een Islamitisch meisje uit zijn klas, neemt Karl onder haar hoede en maakt hem wegwijs in de grote stad. Het klikt meteen tussen Sawsan, die niet op haar mondje is gevallen, en de naïve Karl. Karl is een virtuoos op het mengpaneel en als hij ontdekt dat Sawsan een lied heeft geschreven om mee te doen aan het songfestival, wil hij haar daar graag bij helpen. Voor Sawsans vader is meedoen aan een songfestival hetzelfde als 'met je kont schudden voor een miljoenen publiek' ; dat staat hij niet toe! Maar daar trekken Sawsan en Karl zich niets van aan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sawsans Geheime Missie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading