Andre Hazes: Zij Gelooft in Mij (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Liefde, hoop, geluk, wanhoop, drank, concerten, familie en fans. Ze spelen een grote rol in het...
Andre Hazes: Zij Gelooft in Mij

Andre Hazes: Zij Gelooft in Mij

Documentaire Muziek
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 1 u 26 min

Liefde, hoop, geluk, wanhoop, drank, concerten, familie en fans. Ze spelen een grote rol in het leven van volkszanger nummer 1: Andre Hazes. ANDRE HAZES, ZIJ GELOOFT IN MIJ volgt nationale held Hazes op de voet, bij zijn turbulente, vol emoties overmande dagen. Voor elk optreden gaat de zanger door een hel: de zenuwen zijn ondraaglijk voor hem. Vlak voor een concert in Ahoy loopt de spanning thuis zelfs zo hoog op, dat zijn vrouw Rachel de kinderen meeneemt en hem verlaat. Een uniek document dat terecht is beloond tijdens het IDFA (Internationaal Documentaire Festival Amsterdam).

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Andre Hazes: Zij Gelooft in Mij aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Anoniem
Ik vind dit een hele mooie film,om dat het echt is gebeurd,Deze film geef ik vier sterren.
loading