The Admiral: Roaring Currents (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Korea, 1597. De Joseon dynastie kreunt al zes jaar onder de vele Japanse aanvallen. Wanneer de natie...
The Admiral: Roaring Currents

The Admiral: Roaring Currents

Actie Avontuur Oorlog
Taal: Koreaans Jaar: 2014 Duur: 1 u 46 min

Korea, 1597. De Joseon dynastie kreunt al zes jaar onder de vele Japanse aanvallen. Wanneer de natie geconfronteerd wordt met oprukkende Japanse militairen die onbevreesd naar de hoofdstad trekken, wordt admiraal Yi herbenoemd als hoofd van de oorlogsvloot. De Japanse generaal Kurushima, berucht om zijn wrede persoonlijkheid en slimme strategieën, reageert door het vernietigen van Joseon's laatste hoop, het 'Schildpadschip'. Met slechts 12 oorlogsschepen en een leger van onzekere soldaten, moet admiraal Yi het nu opnemen tegen 330 Japanse slagschepen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Admiral: Roaring Currents aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Korea ligt onder vuur door de Japanse vloot die zich een weg baant naar de hoofdstad. Admiraal Yi heeft de moeilijke taak deze opmars tegen te houden en dit met slechts 12 schepen tegen een overmacht van 330 japanse schepen. Yi kent de rivier als geen ander en zal dit in zijn voordeel trachten te gebruiken. Film start wat warrig en het duurt even voor je weet wie het tegen wie opneemt. Knap gefilmde actie op moeilijk terrein. Wel weinig man to man gevechten, wat ik liever zie in de oosterse films. Ook originele taal wat het wel authentieker maakt, maar je apprecieert dat of net niet.

Reviews

Stefan
Heerlijke Oosterse oorlogsfilm! Ik houd ervan.
Altijd een mooie mix tussen cultuur, strategie, loyaliteit, erecode en rauwe actie. Mooi verfilmd en prima geacteerd. Dus....houd je ervan? Ga er dan voor! Houd je er sowieso niet van? Kies dan wat anders! Van mij krijgt ie een 7!
loading