Everly online kijken / downloaden: Everly is klaar met de maffiawereld waar haar voormalige vriend Taiko, een gevaarlijke maffiabaas van de Yakuza, de touwtjes in handen heeft. Wanneer ze besluit om als informant aan de slag te gaan bij de politie, is Taiko woest. Terwijl Everly zich schuil houdt in haar appartement stuurt haar ex-vriend een golf aan moordenaars op haar af om een einde te maken aan haar leven. Zonder genade gaat ze de strijd aan met de Yakuza terwijl ze ondertussen ook nog probeert om haar moeder en dochter te redden uit handen van de Yakuza. - Everly
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Everly

Everly is klaar met de maffiawereld waar haar voormalige vriend Taiko, een gevaarlijke maffiabaas van de Yakuza, de touwtjes in handen heeft. Wanneer ze besluit om als informant aan de slag te gaan bij de politie, is Taiko woest. Terwijl Everly zich schuil houdt in haar appartement stuurt haar ex-vriend een golf aan moordenaars op haar af om een einde te maken aan haar leven. Zonder genade gaat ze de strijd aan met de Yakuza terwijl ze ondertussen ook nog probeert om haar moeder en dochter te redden uit handen van de Yakuza.
Waardering:
Acteurs: Salma Hayek, Jennifer Blanc, Uros Certic
Categorie: Actie
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!