Homies (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break up heeft omgegooid. Vol goede moed, na een...
Homies

Homies

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break up heeft omgegooid. Vol goede moed, na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn Homies Mark, Felix en Sebas. Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia. Sebas blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit kleine 'incidentje' heeft ertoe geleid dat er 22 kilo coke op tafel ligt dat de Homies binnen één week dienen te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Homies aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Tja ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ik heb gelachen maar soms is het een rommeltje. Eigenlijk ook wel erg voorspelbaar. Een groep vrienden die onbedoeld in de drugshandel belanden. Vermakelijk dat wel.

Wat actie, een mafiabende, een lovestory, een sidestory. Het is er allemaal. Leuk voor even tussendoor.
loading