Breaking At the Edge (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bianca Wood is in verwachting van haar eerste kind maar gaandeweg de zwangerschap begint ze te vermoeden dat...
Breaking At the Edge

Breaking At the Edge

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 22 min

Bianca Wood is in verwachting van haar eerste kind maar gaandeweg de zwangerschap begint ze te vermoeden dat er iets mis is. Haar arts en haar echtgenoot zijn echter van mening dat Bianca zich onnodig zorgen maakt. Maar wanneer Bianca geterroriseerd wordt door een boosaardige geestverschijning moet ze alles op alles zetten om haar ongeboren kind te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Breaking At the Edge aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Redelijke tot goede horror/thriller. Leuk ook om Andy Mc Dowell weer eens te zien, zei het in een klein bijrolletje. Soms weet de filmmaker mijns inziens niet of hij meer voor de thrillerkant of de horrorkant moet kiezen en dat maakt soms het kijken wat minder. Acteerwerk is verder prima. Leuke, bij vlagen spannende film voor een goed avondje vermaak. De waardering van onze kant bedraagt een goede zeven+!
loading