Next Goal Wins (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 2001 lijdt het voetbalteam van American Samoa, een klein eilandje in de Stille Oceaan een recordnederlaag in een...
Next Goal Wins

Next Goal Wins

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

In 2001 lijdt het voetbalteam van American Samoa, een klein eilandje in de Stille Oceaan een recordnederlaag in een officiële interland tegen Australië van 31-0. Al snel staat het team bekend als het slechtste voetbalteam ter wereld. Alleen door een wonder zou het team een wedstrijd kunnen winnen. De Nederlandse coach Thomas Rongen gaat de uitdaging aan maar ontdekt al snel dat het voetbalniveau het laagst is waar hij ooit mee heeft gewerkt en dat slechts de helft van het team fit genoeg is. Met de World Cup kwalificatie voor de deur heeft Rongen slechts een maand tijd om dit zootje ongeregelde losers om te vormen tot een 'winning team'. Een leerzame periode, niet in het minst voor de goedgebekte coach zelf.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Next Goal Wins aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading