Land of the Lost online kijken / downloaden: Komisch genie Will Ferrell vertolkt de rol van wetenschapper-op-zijn- retour Dr. Rick Marshall. Wanneer zijn expeditie naar het Land of the Lost volledig uit de hand loopt, is het alle hens aan dek. Maar Marshall, zijn briljante onderzoeksassistente Holly, en redneck- annex overlevingsdeskundige Will hebben geen wapens, geen vaardigheden en bovenal geen benul van hoe ze moeten overleven in een wereld vol uitgehongerde dinosaurussen, fantastische schepsels en hilarische grappen! - Land of the Lost
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Land of the Lost
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Land of the Lost

Komisch genie Will Ferrell vertolkt de rol van wetenschapper-op-zijn- retour Dr. Rick Marshall. Wanneer zijn expeditie naar het Land of the Lost volledig uit de hand loopt, is het alle hens aan dek. Maar Marshall, zijn briljante onderzoeksassistente Holly, en redneck- annex overlevingsdeskundige Will hebben geen wapens, geen vaardigheden en bovenal geen benul van hoe ze moeten overleven in een wereld vol uitgehongerde dinosaurussen, fantastische schepsels en hilarische grappen!
Waardering:
Acteurs: Will Ferrell, Anna Friel, Jorma Taccone
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!