Dumbbells online kijken / downloaden: Chris Long is een voormalig topbasketballer. Hij had een veelbelovende carrière, tot de dag waarop hij een zware knieblessure kreeg. Nu werkt hij als trainer bij een suffe sportschool. Op een dag komt Jack, de lompe nieuwe eigenaar van de zaak, met een idee om meer geld te gaan verdienen. Hij wil in het tweederangs fitnesscentrum een flitsend realityprogramma gaan opnemen. De meeste medewerkers vinden het een plan van niets. Maar Chris is enthousiast en sluit zich aan bij Jack. Samen binden ze de strijd aan, in de hoop dat ze de sportschool een nieuwe toekomst kunnen geven. - Dumbbells
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Dumbbells

Chris Long is een voormalig topbasketballer. Hij had een veelbelovende carrière, tot de dag waarop hij een zware knieblessure kreeg. Nu werkt hij als trainer bij een suffe sportschool. Op een dag komt Jack, de lompe nieuwe eigenaar van de zaak, met een idee om meer geld te gaan verdienen. Hij wil in het tweederangs fitnesscentrum een flitsend realityprogramma gaan opnemen. De meeste medewerkers vinden het een plan van niets. Maar Chris is enthousiast en sluit zich aan bij Jack. Samen binden ze de strijd aan, in de hoop dat ze de sportschool een nieuwe toekomst kunnen geven.
Waardering:
Acteurs: Taylor Cole, Brian Drolet, Hoyt Richards
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!