Pelle en de Waterdieven (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, getroffen door een krachtige...
Pelle en de Waterdieven

Pelle en de Waterdieven

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 12 min

Bij een zware storm wordt Pelle, het schattigste politiewagentje van de stad, getroffen door een krachtige stroomstoot. Iedereen vreest dat het afgelopen is met Pelle? tot er een mirakel gebeurt. Het autootje leeft nog en zit tjokvol energie! Die heeft hij zeker nodig wanneer hij de strijd aangaat met twee boeven, die al het water uit het bergmeer tappen en aan woekerprijzen willen verkopen. De natuur rond het meer is in gevaar en de bouw van een enorme dam bedreigt de hele stad. Pelle en zijn trouwe vriendin, de otter Dottie, moeten alles uit de kast halen om de boel te redden.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading