Paul (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Simon Pegg en Nick Frost stelen dit keer de show als twee Britse sci-fi nerds die een pelgrimstocht ondernemen naar het mekka...
Paul

Paul

Komedie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 40 min

Simon Pegg en Nick Frost stelen dit keer de show als twee Britse sci-fi nerds die een pelgrimstocht ondernemen naar het mekka van de Amerikaanse UFO-cultuur. Onderweg maken ze kennis met de hypercoole, grofgebekte alien Paul. Wat begint als een hallucinante roadtrip evolueert al snel tot een levensbelangrijke missie: het voortvluchtige groene mannetje veilig naar zijn moederschip brengen! Dé buitenkans voor de buitenbeentjes om zich tot intergalactische helden te ontpoppen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Paul aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Jammer dat deze film er uit gaat. Heerlijke luchtige film waar het `Amerika effect` minimaal is. Dus geen mooie mensen en super voorspelbaar scenario. Dat de schrijvers zelf de hoofdrollen spelen is nergens aan te merken. Geen overdreven stoere of sensuele acties maar gewoon normale mensen met bijbehorende zwakheden. Zelden zo`n easy going en komische sf film gezien.
loading